Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Martina (31) šoférovala na mol: Bratislavskí PMJčkári neverili! Sila, koľko toho vypila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Bystrému oku bratislavských PMJčkárov neunikla jazda mladej ženy. Podozrenie vzbudila po tom, ako bezdôvodne vybočila do protismeru. Len čo ju policajti zastavili, na povrch vyplávala zarážajúca skutočnosť.   

Hliadka bratislavských PMJčkárov spozorovala v noci na pondelok auto Seat Ibiza, ktorého šofér na Mierovej ulici bezdôvodne vybočil do protismeru. Policajti neváhali a vozidlo zastavili.

Čítajte aj: Trnavská taxikárka jazdila zo strany na stranu: Nepila som, tvrdila polícii! Na rováši má toho viac

Za volantom sedela mladá žena, ktorú podrobili kontrole. Žene dali aj fúkať. Ukázalo sa, že v dychu má 0,97 mg/l alkoholu čo predstavuje 2,02 promile. Opitosť potvrdila aj opakovaná dychová skúška. „Vodička v stave ťažkej opilosti vykonávala činnosť, pri ktorej mohla ohroziť život alebo zdravie ľudí, prípadne spôsobiť škodu na majetku,“ skonštatovala polícia na sociálnej sieti.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (1)
Ilustračné foto  (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Podgurážená šoférka skončila na policajnom oddelení. Teraz čelí obvineniu. „Poverený policajt Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I vzniesol v tejto súvislosti obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 31-ročnej Martine S. z okresu Detva. Po vykonaní potrebných úkonov bola žena umiestnená v cele policajného zaistenia,“ informovali ochrancovia zákona.

Alkohol za volant nepartí

Tí v súvislosti s týmto prípadom opätovne apelujú na všetkých vodičov a účastníkov cestnej premávky, že alkohol v žiadnom prípade za volant nepatrí.

„Na Slovensku platí tzv. „ nulová tolerancia“ výšky hladiny alkoholu v dychu, respektíve v krvi u vodičov. Opäť apelujeme na vodičov, aby boli na cestách voči sebe ako aj ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili,“ dodali policajti.

Viac o téme: AlkoholJazda VodičPolícia Kontrola Obvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu