Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž s KORONAVÍRUSOM sa dostal do problémov! Ušiel z karanténneho centra, rieši ho polícia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NOVÉ ZÁMKY - Polícia rieši ďalší prípad porušenia karantény. Muž zo Želiezoviec v levickom okrese sa dal testovať a po pozitívnom výsledku sa vybral, namiesto do povinnej karantény, do Nových Zámkov.

Polícia o prípade muža, ktorý namiesto karantény, išiel do mesta a pohyboval sa medzi ľuďmi aj napriek pozitívnemu testu, informovala na sociálnej sieti. 

KORONAVÍRUS Ministerstvo financií zverejnilo, koľko stálo minuloročné celoplošné testovanie

"Vo vestibule železničnej stanice v Nových Zámkoch ho upozornila terénna sociálna pracovníčka, že musí ísť stoj čo stoj do karantény. Na to však nedbal a ani na následné upozornenie policajnou hliadkou. Tí mu po kontrole pomohli s umiestnením v karanténnom centre v Nových Zámkoch," informovali policajti.

PRÍKAZ ÍSŤ DO KARANTÉNY PO POZITÍVNOM TESTE BRAL NA ĽAHKÚ VÁHU Muž zo Želiezoviec v levickom okrese sa dal testovať a...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Nitriansky kraj Utorok 2. marca 2021

Mužovi sa to však zrejme nepáčilo, pretože už po dvoch hodinách odtiaľ prišlo hlásenie, že muž z centra ušiel. "Páchateľ tak úmyselne spôsobil alebo zvýšil nebezpečenstvo zavlečenia alebo rozšírenia nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby za krízovej situácie. Polícia vedie v tejto veci aj trestné stíhanie," dodala polícia. 

Viac o téme: ChorobaPorušenieKaranténaPolícia Koronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu