Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obyčajná kontrola sa zmenila na drámu: Vodička napadla policajtov, padli údery aj kopance

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

BRATISLAVA - Vodička napadla policajtov, ktorí chceli riešiť jej dopravný priestupok. Mala tiež neaktuálny certifikát s negatívnym výsledkom testu. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) Lucia Mihalíková.

Vodička na Škode Rapid zaparkovala na Limbovej ulici oproti Národnému ústavu detských chorôb na mieste, kde platí zákaz zastavenia. Policajti ju vyzvali, aby predložila doklady. "Namiesto dokladov vodička odporúčala policajtom riešiť vážnejšie prípady a odišla do nemocničného bufetu," priblížila hovorkyňa.

Policajti ženu nasledovali. Upozornili ju, že ak nepreukáže svoju totožnosť, bude predvedená na policajné oddelenie. "Vodička začala policajtom nadávať, bola vulgárna a arogantná. Keď sa ženu policajti rozhodli predviesť, začala policajtov udierať a kopať," opísala Mihalíková.

Dopravný priestupok bude riešiť príslušný správny orgán. Staré potvrdenie o negatívnom výsledku testu má riešiť regionálny úrad verejného zdravotníctva a neuposlúchnutie policajnej výzvy a priestupok na úseku verejného poriadku objasňuje príslušný útvar Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III.

Viac o téme: NapadnutiePolícia BratislavaSlovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu