Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smutná správa od záchranárov: Ďalšia obeť z prvej línie! Ján (†63) sa nakazil koronavírusom, rýchly priebeh

Ján Ačai
Ján Ačai (Zdroj: Facebook/Slovenská komora zdravotníckych záchranárov)

BRATISLAVA - Koronavírus si obete nevyberá. Podpisuje sa aj pod smrť tých, ktorí bojujú v prvej línii. Tých, ktorých teraz najviac potrebujeme, keďže bojujú za životy nás všetkých. Slovenská komora zdravotníckych záchranárov v utorok informovala o tom, že zákernej nákaze podľahol ďalší z ich kolegov - Ján Ačai.

Prostredníctvom sociálnej siete uviedli, že "v krátkom časovom slede podľahol ochoreniu COVID-19 ďalší záchranár Záchrannej služby Košice." Ján Ačai zahynul v pondelok, vo veku 63 rokov. 

KORONAVÍRUS Obetí z prvej línie pribúda: Smutné osudy tých, ktorí bojujú za naše životy

"Pracoval ako vodič-záchranár na stanici rýchlej lekárskej pomoci ZSKE v Moldave nad Bodvou. V radoch Záchrannej služby Košice, resp. jej organizačného predchodcu, začal pracovať ešte 1. mája 1987. Blízki kolegovia si na Janka spomínajú ako na oddaného a stále usmiateho človeka, ktorý kolektívu rozdával dobrú náladu a typický humor aj počas najťažších pracovných dní," uvádzajú záchranári.

V krátkom časovom slede podľahol ochoreniu COVID-19 ďalší záchranár Záchrannej služby Košice. Včera (1.2.2021) nás vo...

Uverejnil používateľ Slovenská komora zdravotníckych záchranárov Utorok 2. februára 2021

Nejde o prvú obeť z radov ľudí v prvej línii. Náročné obdobie museli zvládať napríklad v Nitre, kde v období Vianoc prišli až o troch kolegov za krátky čas.

Viac o téme: ZáchranárSmrťKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu