Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nezodpovedná vodička (37) jazdila opitá: Spôsobila nehodu, polícia ju ihneď zadržala

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

SPIŠSKÉ BYSTRÉ – Polícia obvinila 37-ročnú ženu z obce Spišské Bystré v okrese Poprad z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Žena sa protiprávneho konania dopustila v nedeľu (31. 1.) popoludní ako vodička osobného vozidla jazdiaca v rodnej obci po ulici Hviezdoslavovej. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

„Pred jedným z rodinných domov z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy najmä svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky, dostala následkom brzdenia šmyk a narazila do osobného vozidla idúceho pred ňou. Toto vozidlo náraz vymrštil do kovového oplotenia rodinného domu,“ uviedla Ligdayová.

Na miesto bola privolaná policajná hliadka, ktorá oboch účastníkov podrobila kontrole. Ako priblížila hovorkyňa, dychová skúška bola u vodičky pozitívna a dosiahla hodnotu 2,3 promile. Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Škoda na vozidlách bola vyčíslená na 2000 eur a na oplotení vznikla škoda vo výške 100 eur. 

„Vodička bola na mieste obmedzená na osobnej slobode a bola umiestnená do cely policajného zaistenia,“ dodala Ligdayová s tým, že poverený príslušník spracoval podnet na návrh na podanie obžaloby.

Viac o téme: AlkoholŽenaVodičkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu