Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšia smrť z radov zdravotníkov: Na KORONAVÍRUS zomrela zdravotná sestra (†55) z Bratislavy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP Photo/Petr David Josek)

BRATISLAVA - Situácia s koronavírusom sa na Slovensku rapídne zhoršila. Okrem nedostatku zdravotníkov, s ktorým zápasia nemocnice, sa objavil aj britský variant mutácie, ktorý sa šíri rýchlejšie. No najhoršie je, že zomierajú aj ľudia, ktorí sa nám snažia pomôcť.

Uź riaditeľ nitrianskej nemocnice informoval o tom, že v dôsledku ochorenia Covid-19 zomreli traja zdravotníci. Nitra je momentálne jednou z najviac zasiahnutých okresov, preto sa tam cez víkend uskutočnilo aj plošné testovanie, Občania tak napríklad do práce môžu ísť len s negatívnym testom, nie starším ako sedem dní. 

KORONAVÍRUS Nitra si cez víkend prešla plošným testovaním: Výsledky ako prvý oznámil Matovič

Avšak situácia je naďalej vážna. Dôkazom toho je aj ďalšie úmrtie zdravotnej sestry, ktorá pracovala v Bratislave na oddelení, na ktorom ležia covidoví pacienti. Renáta mala len 55 rokov. O jej úmrtí informoval moderátor a zabávač Richard Vrablec na sociálnej sieti. 

"Od začiatku pandémie mi zomrelo 17 priateľov a známych, všetci na Covid. Pani Renátka bola kamarátova mama (mladý chlapec, ktorý je teraz zúfalý). Bola to zdravotná sestra, ktorá sa deväť mesiacov nezastavila! Bojovala na Covid oddelení a zachraňovala živory. Krásna, usmievavá a dobrosrdečná žena - anjel, ktorý sa stal anjelom," napísal so smútkom Vrablec. 

Od zaciatku pandemie mi zomrelo 17 priatelov a znamych, vsetci na Covid!!!!! Pani Renatka bola kamaratova mama ( mlady...

Uverejnil používateľ Richard Vrablec Nedeľa 10. januára 2021
Viac o téme: úmrtiePandémiaZdravotníciKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu