Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po výbuchu auta v Zlatých Klasoch vodič unikol: Utrpel však popáleniny na 68 percentách tela

K výbuchu a následnému požiaru vozidla Škoda Octavia došlo na Nový rok vo večerných hodinách v obci Zlaté Klasy. Zobraziť galériu (3)
K výbuchu a následnému požiaru vozidla Škoda Octavia došlo na Nový rok vo večerných hodinách v obci Zlaté Klasy. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj )

ZLATÉ KLASY – K výbuchu a následnému požiaru vozidla Škoda Octavia došlo na Nový rok vo večerných hodinách v obci Zlaté Klasy v okrese Dunajská Streda. Vo vozidle bol jeho 22-ročný vodič, ktorému sa podarilo z auta uniknúť a utekal smerom k bytovke. Všimol si ho muž na balkóne a horiaceho mladíka pohotovo polial vodou. Mladý muž aj napriek rýchlej pomoci utrpel popáleniny druhého a tretieho stupňa na 62 percentách povrchu tela. Informuje o tom trnavská polícia na svojej stránke na sociálnej sieti.

"Ako prví zasahovali dobrovoľní hasiči zo Zlatých Klasov, ktorí vozidlo uhasili. Privolaní záchranári popáleného muža previezli do ružinovskej nemocnice a podľa slov lekárov pacienta uviedli, vzhľadom na rozsah popálenín, do umelého spánku," uvádza polícia.

K výbuchu a následnému
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj )

Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví s následkom ťažkej ujmy z nedbanlivosti. Na mieste udalosti zasahovali aj experti z kriminalisticko-expertízneho ústavu, ktorí obhliadkou auta nevedeli predbežne potvrdiť ani vylúčiť cudzie zavinenie. Bližšie informácie a okolnosti prípadu polícia naďalej skúma.

K výbuchu a následnému
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj )

Viac o téme: AutoPožiarVýbuchPopáleninyPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu