Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tak tomu sa povie drzosť: FOTO Kamera zachytila kuriéra v akcii, toto nemal nikto vidieť!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: reprofoto/Nekŕmte nás odpadom)

BRATISLAVA - Kuriéri majú aktuálne práce vyše hlavy. Dôvodom sú nielen blížiace sa Vianoce, ale tiež pandémia, keďže ľudia nakupujú poväčšine z bezpečného pohodlia domova. No a zdá sa, že poniektorí zamestnanci doručovacích služieb už doslova strácajú nervy. Dôkazom je video, ktoré zverejnila facebooková stránka Nekŕmte nás odpadom.

Nemenovaná žena im poslala záznam, ktorý zachytáva skutočne "neštandardné" doručenie zásielky. Kuriér sa s ničím "nebabre" a balíček prehodí cez plot. To, že zaplatený tovar môže poškodiť, ho evidentne vôbec netrápi.

Tak tomu sa povie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: reprofoto/Nekŕmte nás odpadom)

Zákazníčku spôsob doručenia skutočne zarazil. Až natoľko, že sa záznam, ktorý si pozrela po tom, ako našla balík pohodený na dvore, rozhodla zverejniť. Kuriér sa jej mal v telefóne predstaviť slovami, že pracuje pre spoločnosť GLS. Rozhodla sa ich teda kontaktovať.

Neskôr sa však ukázalo, že všetko je ešte zamotanejšie. Spoločnosť jej síce na zaslaný podnet vôbec neodpovedala, napokon však reagovala verejne. Biela dodávka im podľa vyjadrenia vôbec nepatrí. 

Zákazníčke muž povedal, že ju kontaktuje z GLS. Nemala dôvod mu neveriť. Tvrdí, že nechcela poškodiť meno spoločnosti.
Zobraziť galériu (4)
Zákazníčke muž povedal, že ju kontaktuje z GLS. Nemala dôvod mu neveriť. Tvrdí, že nechcela poškodiť meno spoločnosti.  (Zdroj: Reprofoto:Nekŕmte nás odpadom)

"Danú situáciu sme dôkladne preverovali, aj s daným depom Levice. Vyplynulo, že vozidlo s danou ŠPZ vo videu nepatrí spoločnosti GLS a takisto ani kuriér," objasnila pre topky.sk Alena Oboňová z GLS. Ako ďalej doplnila, danú situáciu berú ako očierňovanie ich mena a zvažujú aj vyvodenie právnych krokov. 

"Zákazníčka, ktorá zverejnila video, ho dala stiahnuť z obehu na profile, dala uverejniť ospravedlnenie našej spoločnosti. Nebolo však žiadnym dôkazom potvrdené, že kuriér bol zo spoločnosti GLS," uzavrela Oboňová. 

Samotná autorka videa pre topky priznala, že urobila urýchlené rozhodnutie, keď sa o svoju skúsenosť podelila rovno na sociálnej sieti, kde sa podobné videá neraz šíria rýchlosťou blesku. Podľa jej slov nemala v pláne nikoho poškodiť, chcela skôr upriamiť pozornosť na to, ako sa ľudia správajú k veciam, ktoré im ani nepatria. 

Viac o téme: KuriérDrzosťGLS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu