Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prípad z Bratislavy pripomína zlý film: Muž (†37) po hádke spadol na televízor a nábytok, zomrel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Polícia SR)

BRATISLAVA - Bratislavská polícia na sociálnej sieti informovala o skutočne hrozivom prípade. Hádka, ktorá sa odohrala v jednom z bytov v mestskej časti Devínska Nová Ves, mala tragické následky. Okolnosti pripomínajú zlý film...

Mrazivá udalosť sa odohrala uplynulý víkend v priestoroch jedného z bytov na ulici Pavla Horova. Okolnosti toho, čo sa stalo, vyšetrujú policajti štvrtého bratislavského okresu. 

Nešťastný pád

Všetkému predchádzala hádka. "V nedeľu krátko po 03.00 hod. udrel po predchádzajúcom verbálnom konflikte 61-ročný muž do chrbta 37-ročného muža, ktorý následkom tohto úderu spadol," opísala polícia. 

Muž spadol tak nešťastne, že mu už nedokázali pomôcť ani privolaní záchranári. "Pri páde utrpel muž nárazom o televízor a nábytok poranenie v oblasti hlavy a hrudníka. Na miesto bola privolaná RZP, ktorej sa aj napriek snahe nepodarilo muža oživiť," doplnili ochrancovia zákona.

Vyšetrovateľ okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV vzniesol v tejto súvislosti obvinenie zo zločinu zabitia 61-ročnému Milanovi A. z Bratislavy. V prípade, že obvinenému preukážu vinu, mu v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov. 

Viac o téme: SmrťHádkaPolícia Devínska Nová Ves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu