Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Obrovská tragédia pri Piešťanoch! Nákladiak zachytil dôchodcu, nemal šancu prežiť

Okolnosti nehody stále vyšetruje polícia. Zobraziť galériu (2)
Okolnosti nehody stále vyšetruje polícia. (Zdroj: Facebook/Polícia SR-Trnavský kraj)

VEĽKÉ KOSTOĽANY - Piešťanskí policajti boli vo štvrtok ráno privolaní k tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Veľké Kostoľany v okrese Piešťany. Nákladné auto tu zachytilo 66-ročného dôchodcu. Nemal šancu prežiť. Prípadom sa zaoberá polícia.

Príčiny a okolnosti nešťastia sú aktuálne predmetom vyšetrovania. Vodič (43) nákladného vozidla zachytil 66-ročného muža. Ten sa mal podľa prvotných informácií v osudnej chvíli pohybovať mimo priechodu pre chodcov.

FOTO Obrovská tragédia pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR-Trnavský kraj)

"Po náraze vážnym zraneniam na mieste podľahol. Vodiča policajti podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Za týmto účelom bude chodcovi odobratá krv," informovala trnavská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

Podľa polície je úsek cesty z dôvodu dokumentovania nehody v súčasnosti neprejazdný. Na presun po obci je potrebné využiť inú trasu. "Polícia apeluje na vodičov, aby zvýšili opatrnosť. Chodcom odporúčame, aby začali aktívnejšie používať reflexné prvky, na cestu vstupovali len keď je to pre nich bezpečné a cez cestu prechádzali cez vyznačené priechody pre chodcov.  Okolnosti a presné príčiny nehody naďalej vyšetrujeme," uzavrela hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaSmrťSeniorVeľké Kostoľany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu