Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KORONAVÍRUS Základné školy v Bardejove ostávajú v režime dištančného vzdelávania

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BARDEJOV - Základné školy v pôsobnosti mesta Bardejov ostávajú v režime dištančného vzdelávania. O uzavretí materských škôl radnica nateraz neuvažuje. Formou videokonferencie rokoval v piatok v Bardejove mestský krízový štáb. Informoval o tom hovorca mesta Štefan Hij.

"Po posúdení vývoja pandemickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19, ako aj po konzultáciách s okresným epidemiológom a na jeho odporúčanie ostávajú v režime dištančného vzdelávania všetky základné školy v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta naďalej, minimálne do 28. októbra. Podrobnosti budú zverejnené v priebehu dňa na všetkých dostupných informačných kanáloch, ktoré má samospráva Bardejova k dispozícii," uviedol Hij s tým, že situáciu v materských školách monitorujú a nateraz neuvažujú o ich uzavretí.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

"Boli prijaté nové opatrenia vo vzťahu k režimu práce mestského úradu. Od pondelka (19. 10.) bude vybavovanie klientov realizované prostredníctvom videovrátnika," spresnil Hij. Zariadenia sociálnych služieb sú naďalej v režime sprísneného dohľadu a platia pre nich prísne obmedzujúce pravidlá.

"Naďalej platí odporúčanie dôsledného dodržiavania opatrení a odporúčaní kompetentných štátnych orgánov, týka sa to riaditeľov mestských rozpočtových a príspevkových organizácií, ako aj konateľov obchodných spoločností s majetkovou účasťou mesta a všetkých zamestnancov samosprávy," dodal Hij.

Viac o téme: ŠkolyPandémiaSlovenskoBardejovKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu