Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Desiatky tisíc cigariet schované v poli: Polícia vyčíslila únik na dani viac ako 27-tisíc eur

Viac ako 1300 kartónov cigariet rôznych značiek bez kontrolných známok zaistili policajti v stredu v nočných hodinách Zobraziť galériu (3)
Viac ako 1300 kartónov cigariet rôznych značiek bez kontrolných známok zaistili policajti v stredu v nočných hodinách (Zdroj: Facebook - Polícia Slovenskej republiky)

KAPUŠIANSKE KĽAČANY – Viac ako 1300 kartónov cigariet rôznych značiek bez kontrolných známok zaistili policajti v stredu (7. 10.) v nočných hodinách neďaleko slovensko-ukrajinskej hranice. Únik na spotrebnej dani z tabakových výrobkov vyčíslili na sumu 27.305 eur. O prípade informovala hovorkyňa Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície Sobrance Agnesa Kopernická.

Podľa jej slov našli hraničiari v spolupráci s policajtmi z Michaloviec desať balíkov obsahujúcich cigarety v prívesnom vozíku zaistenom v kukuričnom poli v katastrálnom území obce Kapušianske Kľačany v okrese Michalovce. V balíkoch sa nachádzalo spolu 1320 kartónov cigariet. "Neskôr, po polnoci, pri prehľadávaní okolia, zaistili aj v poli odstavené terénne motorové vozidlo Nissan Navara bez posádky," doplnila.

Viac ako 1300 kartónov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia Slovenskej republiky)

"Prípad na mieste prevzal v zmysle vecnej a miestnej príslušnosti poverený príslušník Kriminálneho úradu Finančnej správy pre podozrenie zo spáchania prečinu porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru," uzavrela Kopernická.

Viac ako 1300 kartónov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia Slovenskej republiky)

Viac o téme: AutoCigaretyDaneúnikPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu