Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vodič vo Vranove riadil auto pod vplyvom alkoholu: Ešte mal aj zákaz šoférovať

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VRANOV NAD TOPĽOU - Obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v súbehu s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia vzniesla polícia vo Vranove nad Topľou voči 28-ročnému mužovi z obce Zámutov, ktorý riadil osobné motorové vozidlo pod vplyvom alkoholu, pričom mu plynul zákaz šoférovať. Ako o tom informoval vedúci oddelenia komunikácie a prevencie prešovského krajského policajného riaditeľstva Igor Pavlik, vodiča riešili v superrýchlom konaní.

Policajná hliadka podľa Pavlika zastavila obvineného v nedeľu 4. októbra v čase okolo 23.00 h, keď viedol osobné motorové vozidlo po miestnej komunikácii vo Vranove nad Topľou. „Po zastavení bol vodič po zákonnom poučení podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol viac ako dve promile,“ doplnil.

Policajti následnou lustráciou zistili, že Zámutovčan viedol vozidlo aj napriek tomu, že mu Okresný súd v Humennom uložil zákaz činnosti viesť všetky druhy motorových vozidiel na 21 mesiacov. Obvineného umiestnili do cely policajného zaistenia.

Viac o téme: AlkoholZákazVodičPolícia Vranov nad TopľouZámutov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu