Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Autentické VIDEO z nehody na priechode pre chodcov: Nič pre citlivé povahy! Polícia varuje

Udalosť si našťastie nevyžiadala vážne zranenia.
Udalosť si našťastie nevyžiadala vážne zranenia. (Zdroj: reprofoto:Polícia SR)

PREŠOV - Tragická nehoda v hlavnom meste, pri ktorej v pondelok vyhasol život len 18-ročného dievčaťa, nie je prvá a bohužiaľ, určite nebude ani posledná s podobným desivým scenárom. Polícia pritom opakovane apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, či už šoférov, peších alebo cyklistov, aby neriskovali.

Desivá smrť tínedžerky (†18) v Bratislave: Luxusné SUV mala šoférovať bývalá misska, svedkovia v šoku!

Ako sa však hovorí, lepšie je raz vidieť, ako stokrát počuť. Polícia zverejnila autentické zábery, na ktorých môžete pozorovať kolíziu auta a chodca. Ako vyzdvihli, aj na priechode by ste si mali dávať extrémny pozor.

"K dopravnej nehode došlo v Prešove na Ul. Arm. Gen. Svobodu. Išlo o kolíziu medzi osobným motorovým vozidlom zn. Hyundai (vodičkou bola 38-ročná Prešovčanka) a chodkyňou (21-ročná Prešovčanka)," objasnili ochrancovia zákona. Svoju rolu nezohral alkohol. Dychové skúšky boli u oboch účastníčok negatívne.

Táto udalosť našťastie nemala tragický koniec. Mladá žena utrpela len ľahké zranenia. Chodci ale vždy ťahajú za kratší koniec. Dôkazom je aj hrozivá nehoda z hlavného mesta, pri ktorej zahynula tínedžerka. Viac si prečítate tu.

Viac o téme: NehodaVarovaniePriechod pre chodcovPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu