Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia v Huncovciach: Zdemolované auto si nik nevšimol! Zlá predtucha Radkovej (†18) matky sa vyplnila

Z auta zostal totálny vrak. Zobraziť galériu (6)
Z auta zostal totálny vrak. (Zdroj: Facebook/Polícia, M.P.)

HUNCOVCE - Slovenskom počas uplynulého víkendu otriasla mimoriadne tragická nehoda. V totálne zdemolovanom vozidle pod mostom na ceste I/66 z obce Huncovce do Kežmarku našli bezvládne telá dvoch mužov. Nebolo im pomoci. Okolnosti nešťastia sú skutočne len pre silné povahy.

Mrazivý prípad na východe Slovenska: Polícia našla v totálne zdemolovanom aute dve mŕtve telá

Bola nedeľa nadránom. V aute v smere na Kežmarok sa viezli dvaja mladí muži, 22-ročný vodič a 18-ročný spolujazdec, obaja z neďalekej obce Huncovce. K svojim rodinám už nedorazili. Podľa predbežných zistení polície z doposiaľ nezistených príčin zišiel šofér s vozidlom mimo vozovku, kde na okraji priľahlého svahu potoka narazil do stromu.

"S vozidlom ,,preletel“ ponad potok a narazil do svahu. Pri náraze sa vozidlo otočilo na strechu a jeho časť ostala v potoku," doplnila polícia skutočne desivé okolnosti. Už pri pohľade na zábery je jasné, že mladíci nemali šancu prežiť. Auto bolo úplne zničené.

Tragédia v Huncovciach: Zdemolované
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Radova mama zlé tušenie

Zdrvená mama jednej z obetí pre televíziu JOJ na mieste havárie uviedla, že jej syna kamarát prehovoril, aby išiel s ním večer von, povoziť sa. Keď sa chlapec nevrátil domov, príbuzní vedeli, že je zle. Najhoršia predtucha Radovej matky sa napokon vyplnila. "Išla som za policajtmi, nikto mi neveril," povedala s plačom. Syna sa napokon vydali hľadať na vlastnú päsť. 

Na celom prípade je teda mimoriadne mrazivé to, že havarované auto si dlhšiu dobu nikto vôbec nevšimol. A to aj napriek tomu, že neďaleko majú stanicu hasiči. Z cesty totiž havarované auto nebolo vôbec vidieť. Napokon vrak zazreli ľudia z neďalekého podniku a chodci.

Radko mal len 18 rokov a celý život pred sebou: Na sociálnej sieti pribúdajú bolestivé odkazy.
Zobraziť galériu (6)
Radko mal len 18 rokov a celý život pred sebou: Na sociálnej sieti pribúdajú bolestivé odkazy.  (Zdroj: Reprofoto:Facebook)

Prípadom sa zaoberá polícia

Na mieste nešťastia bol prítomný znalec z odboru dopravy, ako aj znalec z odboru súdneho lekárstva. Čo sa stalo v osudnom okamihu preukáže až ďalšie vyšetrovanie. Či si vodič za volant sadol opitý, bude známe po pitve.

Tragédia v Huncovciach: Zdemolované
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

"V súvislosti so včerajšou dopravnou nehodou polícia v Kežmarku začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uzavrela polícia.

Viac o téme: NehodaTragédiaHuncovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu