Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ťažké chvíle v rodine bývalého šéfa polície: Lučanskému zomrel otec! Ďakujem ti za všetko

Milan Lučanský
Milan Lučanský (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA - Bývalý policajný prezident prežíva ťažké chvíle. Na sociálnej sieti zdieľal čiernobielu fotku so svojím otcom. Ešte pred pár dňami bol u nich na návšteve, dnes má hlavu v smútku.

Lučanského otec už nie je medzi nami. "Otec, ďakujem Ti za všetko... Odpočívaj v pokoji," napísal bývalý policajný prezident v statuse. 

Ďakujem ti za všetko

Predposledný augustový deň trávil Lučanský so svojimi rodičmi pod Tatrami. Okrem iného sa rozprávali aj o práci, keďže nasledujúci deň bol jeho posledným vo funkcii šéfa polície. Aj svojim rodičom vďačí za 30 rokov kariéry v polícii. "Aj im patrí vďaka za to, že ma počas mojej 30 ročnej kariéry v Policajnom zbore podporovali," napísal Lučanský. 

"Zaspomínali sme si na moje začiatky, náročné obdobia, reč padla aj o zajtrajšom dni, ktorý bude pre mňa posledným vo funkcii policajného prezidenta," dodal. Lučanský skončil na čele polície 31. augusta. Jeho dočasným nástupcom sa stal Peter Kovařík, bývalý šéf Úradu boja proti korupcii ešte z vlády Ivety Radičovej spred desiatich rokov.

Viac o téme: OtecúmrtiePolícia Milan Lučanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu