Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia si posvietila na rodinný dom: FOTO Obrovský úlovok, muž (40) doma pestoval konope

Muž doma pestoval nepovolené látky Zobraziť galériu (3)
Muž doma pestoval nepovolené látky (Zdroj: KR PZ Prešov)

HERVARTOV – Zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi polícia obvinila 40-ročného muža z obce Hervartov v okrese Bardejov.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, policajná hliadka bola vyslaná k prevereniu oznámenia o priestupku proti občianskemu spolunažívaniu do jedného z domov v spomenutej obci.

Muž doma pestoval nepovolené
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

"Muž mal opakovane napádať ženu. Pri preverovaní a vyťažovaní bolo zistené, že v dome útočník pestuje konope za pomoci podomácky vyrobeného zariadenia na urýchlenie ich rastu. Išlo o podomácky vyrobený žiarivkový ohrievač a ventilátory. Pri domovej prehliadke bolo zaistených 82 zelených rastlín. Bolo preukázané, že protiprávnej činnosti sa dopúšťal 40-ročný muž, ktorý bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia," uviedla Ligdayová s tým, že po vykonaní potrebných procesných úkonov bol obvinený z uvedeného zločinu.

Muž doma pestoval nepovolené
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

Ak sa mu vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Na obvineného bardejovský vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie.
 

Viac o téme: DrogyPolícia Obvinenie Hervartov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu