Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Po Horehroní jazdil bez vodičského preukazu: Policajti v šoku... Pozrite, koľko nafúkal!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

BANSKÁ BYSTRICA – Po Horehroní jazdil 37-ročný muž z Čierneho Balogu napriek tomu, že mal zákaz viesť motorové vozidlá a pri dychovej skúške mu namerali 4,71 promile alkoholu. Informovala o tom vo štvrtok banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti s tým, že už je vo väzbe.

Polícia v Brezne ho obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia. "V noci z pondelka (24.8.) na utorok (25.8.) policajti na ceste I/66 v Brezne zastavili auto Renault Clio, ktoré išlo bez zapnutých svetiel a vodič nebezpečnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Vyzvali ho, aby sa podrobil dychovej skúške. Nafúkal 2,26 mg/l, čo je 4,71 promile alkoholu. Lustráciou zistili, že v apríli 2020 mu bol uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá na sedem rokov," uviedla polícia.

Po Horehroní jazdil napriek
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Vodičovi obmedzili osobnú slobodu a sudca okresného súdu ho vzal do väzby. "Obvinený nikdy nemal vodičský preukaz a v minulosti už bol dvakrát odsúdený za jazdu pod vplyvom alkoholu nad jedno promile. Teraz mu polícia zaistila aj motorové vozidlo," dodali policajti.

Viac o téme: AutoVodičPolicajtiDychová skúškaZabavenieVodičský preukazHorehronie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu