Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajná svadba nádejného šéfa KDH! Vzal si kolegyňu zo strany: Rozvod mu posvätila aj cirkev

(Zdroj: TASR/Jaroslav Novák, Lukáš Grinaj)

BRATISLAVA - On stojí na čele prešovskej župy, ona je od februára europoslankyňou. Začiatkom júla sa zasnúbili. Milan Majerský a Miriam Lexmann si tento víkend povedali áno. Na tajnej svadbe tak spečatili svoju novú lásku.

Obaja sú ohľadom svojho súkromia veľmi zdržanliví. Obrad sa konal v jednom z bratislavských kostolov. Majerský sa prednedávnom rozviedol a manželstvo anulovala aj cirkev. Odvtedy si stihol nájsť novú lásku, kolegyňu z KDH Miriam Lexmann, ktorú si tento víkend vzal za manželku. 

Svoju lásku konečne spečatili

Lexmann mala na sebe dlhé biele svadobné šaty, ktoré jej naozaj pristali. O novom páriku sa vie len niekoľko týždňov. Svoje zásnuby oznámili začiatkom júla. Majerský vtedy uviedol, že Božie cesty sú nevyspytateľné. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chvala Bohu za takéto chvíle :) Miriam a Milan, nech ste spolu šťastní @milanmajersky @miriamlexmann

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Zitnanska (@jana.zitnanska),

Na svadbe boli aj niektorí politici ako Jana Žitňanská či Tomáš Valášek zo strany Za ľudí. "Chvala Bohu za takéto chvíle. Miriam a Milan, nech ste spolu šťastní," napísala na sociálnej sieti Instagram Žitňanská. 

Zásnuby oznámili začiatkom júla

Dve tváre slovenskej politiky Milan Majerský a Miriam Lexmann oznámili radostnú správu prostredníctvom sociálnej siete začiatkom júla"Bolo to už skôr a tento okamih sme si chceli nechať načas pre seba. Teraz sa o naše šťastie chceme podeliť!" priznali.

Prešovský župan si už život v manželstve vyskúšal. V čase, keď ho zvolili do funkcie, bol ešte ženáč. Napriek tomu, že je hlboko veriaci, však vzťah skrachoval a nasledoval rozvod. "Božie cesty sú nevyspytateľné. Spojil tie naše pre spoločný život a my ďakujeme za dar lásky. Potvrdíme ho prijatím sviatostného manželstva pred Bohom i Cirkvou," uzavreli snúbenci svoj príspevok.

Viac o téme: Milan MajerskýMiriam Lexmann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu