Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž v Bratislave napadol iného muža, hrozí mu až trojročné väzenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Neznámy muž mal vo štvrtok (30. 8.) krátko po polnoci v podniku v blízkosti Suchého mýta v Bratislave fyzicky napadnúť iného muža a potom mu vonku pred podnikom porezať dlaň nožom. Informujú o tom bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

Podozrivý muž mal následne nastúpiť do autobusu mestskej hromadnej dopravy (MHD) smerujúceho do Petržalky. Privolané policajné hliadky sa vydali po trase autobusu a zastavili ho na Panónskej ulici. Medzi cestujúcimi vypátrali muža, ktorého popis zodpovedal s informáciami, ktoré policajtom poskytol poškodený muž.

Ostatní cestujúci museli autobus opustiť, pričom policajti pre cestujúcich požiadali dopravný dispečing o náhradné vozidlo. Autobus následne prehľadali, pričom v okolí miesta, kde sa zdržiaval podozrivý muž, našli skladací nôž.

Na základe zistených skutočností na mieste policajti podozrivého muža stotožnili a v súlade so zákonom obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. Na základe zabezpečených dôkazov 40-ročného Bratislavčana obvinili z prečinu výtržníctva, za ktorý mu v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky. Obvineného umiestnili do cely policajného zaistenia.

Viac o téme: NôžMužSuché mýto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu