Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

AKTUÁLNE Nehoda pri obci Dobrá voda: Autobus skončil mimo cesty, vodič pravdepodobne skolaboval

Autobus skončil mimo cesty.
Autobus skončil mimo cesty. (Zdroj: Faceboo/Trnavské rádio-Jana P.)

DOBRÁ VODA - Ďalšie nešťastie na cestách. V okrese Trnava došlo v smere z obce Dobrá Voda na Dechtice k hrozivo vyzerajúcej nehode. Autobus skončil mimo vozovky, zvodidlá boli po náraze zdemolované a vyčnievajú do cesty. V rukách záchranárov skončil vodič.

Správu o havárii prinieslo na svojej facebookovej stránke Trnavské rádio. Podľa najnovších informácií bol vodič v čase, keď na miesto dorazili záchranné zložky, pri vedomí, no dezorientovaný. Je možné, že pred nehodou stratil vedomie, mohlo ísť aj o kolaps, pod ktorý sa podpísali horúčavy. Zatiaľ však ide len o jednu z predbežných príčin, podrobnosti zisťujeme. 

"Podľa prvotných informácií bol vodič zakliesnený vo vnútri a previezli ho na ošetrenie do nemocnice. Iné osoby v autobuse prevážané nemali byť, cesta je aktuálne neprejazdná. Polícia nehodu dokumentuje, zisťuje všetky okolnosti a usmerňuje premávku," vyjadrila sa pre topky.sk trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Hovorkyňa trnavských hasičov Mária Zaťková doplnila, že na mieste zasahovalo deväť hasičov. Vodičovi poskytli predlekársku prvú pomoc, potom ho zverili do rúk záchranárov. Autobus bol podľa slov Zaťkovej prevrátený v priekope, unikali z neho pohonné hmoty. "Príslušníci hasičského záchranného zboru preto kontaktovali inšpektorát životného prostredia, ktorý bude danú situáciu riešiť," dodala hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaAutobusDobrá voda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu