Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálny útok v Bratislave: Adam (16) mal bodať ako zmyslov zbavený! Krv jeho rodiny všade po okolí

Krvavé stopy boli aj na ulici. Zobraziť galériu (5)
Krvavé stopy boli aj na ulici. (Zdroj: Facebook/TASR)

BRATISLAVA - Pondelková dráma na Nákovnej ulici v Bratislave šokovala hlavné mesto! Len 16-ročný chlapec mal totiž napadnúť členov svojej rodiny a spôsobiť im vážne zranenia. Aktuálne už čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu.

Pondelková noc zostane navždy v ich pamäti. Nepôjde však o pozitívne spomienky. Na Nákovnej ulici došlo v nočných hodinách k brutálnemu útoku, obeťami sa stali traja členovia jednej rodiny. Najdesivejšie však je, že ich krv má mať na rukách len 16-ročný Adam. Ten mal nožom napadnúť svoju mamu, otca aj sestru. 

Po desivej dráme zostali v okolí domu viditeľné krvavé stopy. Na miesto mierili kriminalisti.
Zobraziť galériu (5)
Po desivej dráme zostali v okolí domu viditeľné krvavé stopy. Na miesto mierili kriminalisti.  (Zdroj: TASR - Jaroslav Novák)

Tínedžer taktiež utrpel zranenia. No jeho blízki boli na tom podstatne horšie. Museli ich operovať. Mali utrpieť viacero bodno-rezných rán.

Na členov rodiny mal zaútočiť 16-ročný Adam.
Zobraziť galériu (5)
Na členov rodiny mal zaútočiť 16-ročný Adam.  (Zdroj: Facebook)

"Mladík mal v pondelok v nočných hodinách spôsobiť trom členom svojej rodiny bodno-rezné zranenia. Všetci aktéri tejto udalosti sú mimo ohrozenia života a naďalej hospitalizovaní v bratislavských nemocniciach," informovala deň po tragédii bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Otec rodiny mal utrpieť poranenia krku. Zdravotníkom sa údajne sťažoval, že necíti nohy. Je možné, že má poškodenú miechu.
Zobraziť galériu (5)
Otec rodiny mal utrpieť poranenia krku. Zdravotníkom sa údajne sťažoval, že necíti nohy. Je možné, že má poškodenú miechu.  (Zdroj: Facebook)

Ak sa Adamovi pred súdom preukáže vina, môže dostať ten najvyšší trest. Hrozí mu odňatie slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie. Keďže je však mladistvý, trest sa skracuje na polovicu.

Mama mala utrpieť až 12 rán nožom. Tínedžer zranil aj sestru.
Zobraziť galériu (5)
Mama mala utrpieť až 12 rán nožom. Tínedžer zranil aj sestru.  (Zdroj: Facebook)

Denník Nový čas prišiel s tvrdením, že motívom útoku mala byť hádka o mobil. Údajne nie je vylúčené, že svoju rolu mohli zohrať aj omamné látky. Susedia rodinu označili ako nekonfliktnú, všetkých prekvapilo, čo sa stalo.

Miesto činu malo pôsobiť ako z hororu, krv zranených bola dokonca aj po okolí mimo domu, napríklad na susedovom zvončeku či aute stojacom na ulici.

Viac o téme: RodinaDrámaútok Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu