Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragická zrážka automobilu s motocyklom: Vyžiadala si dve obete na životoch

Tragická dopravná nehoda si vyžiadala život dvoch ľudí
Tragická dopravná nehoda si vyžiadala život dvoch ľudí (Zdroj: TASR - KR PZ v Trenčíne)

VISOLAJE - Život dvoch ľudí si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala v nedeľu (26. 7.) popoludní na ceste I/61 v katastrálnom území obce Visolaje v Púchovskom okrese. Vodič motocykla po zrážke s automobilom zomrel na mieste, jeho spolujazdkyňa podľahla zraneniam v nemocnici.

Ako informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti, 75-ročný vodič automobilu Suzuki vošiel z vedľajšej cesty do jazdnej dráhy motocyklu značky Yamaha XT 660, ktorý riadil 35-ročný muž z Topoľčian.

„Došlo k zrážke osobného vozidla a motocykla, v dôsledku čoho motocyklista a jeho 50-ročná spolujazdkyňa spadli na zem. Vodič motocykla utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a ktorým podľahol na mieste nehody. Jeho 50-ročnú spolujazdkyňu transportoval záchranársky vrtuľník do nemocnice, kde necelé dve hodiny po nehode skonala. Vo vozidle Suzuki sa zranila 80-ročná spolujazdkyňa. Vodič Suzuki sa nezranil,“ informuje polícia.

U vodiča Suzuki bola skúška na alkohol negatívna. Škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na asi 5000 eur. Počas dokumentovania nehody bola doprava na ceste uzatvorená a dopravu riadili policajti.

Viac o téme: NehodaMotocykelAutoSmrťZrážkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu