Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovská tragédia na Šariši! Vodič pri cúvaní zrazil dievčatko (†2): Z miesta nešťastia mrazí

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

ŠARIŠSKÉ JASTRABIE – Na Šariši došlo k obrovskej tragédii. Vodič auta cúval a narazil do dvojročného dievčatka. Dieťa, ktoré bolo v tom čase pred rodinným domom mimo cesty, zomrelo na mieste. Polícia opäť vyzýva šoférov k väčšej opatrnosti.  

Podľa krajskej policajnej hovorkyne Jany Ligdayovej sa veľké nešťastie stalo vo štvrtok popoludní v obci Šarišské Jastrabie pred jedným z rodinných domov mimo cesty. „Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Ľubotín začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ informoval Ligdayová.

Brutálny prepad na východe Slovenska: FOTO Majiteľa bytu zmlátili, susedia sú otrasení!

K tragédii došlo po tom, ako vodič fordu cúval, pričom s vozidlom narazil do dvojročného dievčatka. „Malá slečna spadla na zem, kde ostala ležať bez známok života. Privolaný obhliadajúci lekár skonštatoval smrť a nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu,“ doplnila hovorkyňa polície.

Prípadom sa zaoberá polícia.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Muži zákona zároveň apelujú na vodičov, aby boli opatrnejší. „Je leto, čas prázdnin, voľna, výletov, hier. Ani v tento čas ale nie je priestor na zníženie ostražitosti voči tým najbezbrannejším, voči deťom. V tento prázdninový čas dávajme na nich o to väčší pozor, veď ich život a zdravie sú pre nás to najcennejšie.“                                            

Viac o téme: NehodaDieťaSmrťZrážkaCúvanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu