Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce VIDEO: Cestu kamiónom si chcel skrátiť cez cyklomost! Martin (30) už čelí obvineniu

Z Rakúska sa cez Cyklomost slobody pokúšal prejsť kamión
Z Rakúska sa cez Cyklomost slobody pokúšal prejsť kamión (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Pred viac než týždňom sa na sociálnej sieti polície objavilo šokujúce video - cez cyklomost v Devínskej Novej Vsi sa pokúsiť prejsť kamión. Jeho vodič už čelí obvineniu zo zločinu.

Polícia začiatkom tohto mesiaca prijala oznámenie o jazde kamiónu cez Cyklomost slobody v bratislavskej mestskej časti Devínska nová Ves.

VIDEO Kamionista sa asi musel zblázniť: Z Rakúska sa chcel na Slovensko dostať cez cyklomost

„Vodič kamióna zn. SCANIA nerešpektoval dopravné značenie, z ktorého bolo zrejmé, že na uvedený cyklomost je zakázaný vjazd všetkých motorových vozidiel a rovnako, že je určený výlučne pre cyklistov a chodcov a pokúsil sa cez neho prejsť,“ objasnil krajský policajný hovorca Michal Szeiff. „Touto jazdou vydal ľudí do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví alebo škody veľkého rozsahu porušením statiky mosta,“ dodal.

Kamionista už čelí obvineniu. „Na základe zabezpečenej dôkaznej situácie vzniesol vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV obvinenie zo zločinu všeobecného ohrozenia 30-ročnému Martinovi K. z okresu Trenčín,“ informoval Szeiff s tým, že v prípade preukázania viny hrozí za takéto konanie v zmysle zákona trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Viac o téme: SlovenskoPolíciaRakúskoKamiónCyklomost slobodyCyklomost
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu