Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia pátra po znechutenej slečne: FOTO Prípad odpornej krádeže, tu sú detaily

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia SR)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že niektorí ľudia sa správajú horšie, než zvieratá. To platí podľa všetkého aj v prípade, o ktorom prostredníctvom sociálnej siete informovala polícia. V súvislosti s ním pátrajú po mladej slečne, ktorá by mohla dopomôcť k objasneniu krádeže.

Neznámy páchateľ počas vystupovania z električky na Námestí Franza Lista v Bratislave ukradol starčekovi z aktovky, ktorú mal prevesenú cez rameno, peňaženku. "Tá obsahovala hotovosť vo výške 80 eur, osobné doklady a platobnú kartu. Následne s odcudzenou platobnou kartou boli vykonané dva neoprávnené výbery finančnej hotovosti v celkovej výške 480 eur," informovala polícia.

V súčasnosti v súvislosti s prípadom pátrajú po totožnosti mladej ženy na snímke nižšie. "Aj policajti sú znechutení, keď vyšetrujú prípad okradnutého starčeka. Táto znechutená slečna by nám k tomu vedela čo povedať," uviedla svojsky polícia.

Polícia pátra po znechutenej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia SR)

Ak ste osobu na fotografii spoznali, kontaktujte políciu na bezplatnej linke 158 alebo na ktoromkoľvek obvodnom oddelení, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na Facebooku.

Viac o téme: KrádežPátranieSvedkyňaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu