Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

KORONAVÍRUS na Slovensku: Dvojciferné číslo, vyliečený nepribudol! Pozrite sa, kde evidujú nové prípady

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - V piatok v laboratóriách otestovali 1278 ľudí, pribudlo desať nových prípadov a nevyliečil sa ani jeden pacient. Nepribudla ani nová obeť, koronavírus sa u nás doteraz podpísal pod smrť 28 ľudí. Hodnota kĺzavého mediánu je momentálne na čísle 3.

Na Slovensku v piatok pribudlo desať nových prípadov ochorenia COVID-19, počet pozitívne testovaných tak stúpol na číslo 1586.

KORONAVÍRUS na Slovensku: Dvojciferné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto:korona.gov.sk)

Testom sa v uplynulý deň podrobilo 1278 ľudí. Doteraz laboratóriá urobili celkovo 201 651 testov na koronavírus. Počet vyliečených pacientov sa nezvýšil, celkovo sa z ochorenia vyliečilo 1447 ľudí. Podrobnosti priblížil portál korona.gov.sk. Počet aktívnych prípadov je aktuálne 111.

Nových hospitalizovaných nepribudlo a celkovo ich tak je stále 20, u dvoch pacientov sa potvrdilo ochorenie COVID-19. Na jednotkách intenzívnej starostlivosti ani na pľúcnej ventilácii nie je ani jeden pacient.

Podľa webu Národného centra zdravotníckych informácií pribudli štyri nové prípady v okrese Čadca, dva v okrese Bratislava, rovnako dva v okrese Revúca a po jednom v okresoch Levoča a Senec.

KORONAVÍRUS na Slovensku: Dvojciferné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto:covid-19.nczisk.sk)

Viac o téme: PrípadySlovenskoKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu