Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

KORONAVÍRUS na Slovensku: Štyri nové prípady a... rekordne nízky počet testovaných!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/AP/Vincent Thian)

BRATISLAVA - Na Slovensku včera pribudli štyri nové prípady nákazy koronavírusom. Aj napriek tomu, že naďalej ide o jednociferné číslo, počet testovaných je oproti predchádzajúcim dňom skutočne nízky. Ministerstvo zdravotníctva SR informovalo, že v nedeľu sa testom podrobilo 47 ľudí.

Na Slovensku v nedeľu pribudli štyri nové prípady ochorenia COVID-19, počet pozitívne testovaných je tak celkovo 1552. Testom sa v uplynulý deň podrobilo 47 ľudí, doteraz laboratóriá urobili celkovo 196.770 testov na koronavírus. Informoval o tom rezort zdravotníctva na svojej facebookovej stránke.

Ako ďalej odznelo v príspevku, dva nové prípady sú z Banskobystrického kraja a dva z Bratislavského kraja. Konkrétne z okresov Malacky, Senec, Revúca a Rimavská Sobota. Hodnota kĺzavého mediánu stúpla na číslo tri.

KORONAVÍRUS na Slovensku: Štyri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reprofoto:covid-19.nczisk.sk)

Za nedeľu nepribudol ani jeden nový vyliečený pacient. Z ochorenia sa doteraz na Slovensku vyliečilo 1410 ľudí. Dobrou správou je, že v našej krajine neevidujeme ďalšie úmrtie, počet obetí tak zostáva na čísle 28. 

Viac o téme: PrípadySlovenskoKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu