Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Polícia zadržala motocyklistu bez vodičského preukazu a s falošnými značkami

 Polícia obvinila piatykrát 40-ročného Seničana z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia Zobraziť galériu (3)
Polícia obvinila piatykrát 40-ročného Seničana z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

BRODSKÉ – Polícia obvinila piatykrát 40-ročného Seničana z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Polícia muža na motorke kontrolovala v nedeľu (7. 6.). "Pri kontrole zistili hneď niekoľko nedostatkov. Na motorke boli namontované značky, ktoré neboli v evidencii, a rovnako ani motorka. Policajti zistili, že evidenčné čísla boli vyrobené podomácky a zo spodnej strany bola značka pozliepaná z viacerých kusov," uviedla polícia.

 Polícia obvinila piatykrát
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Vodičovi chýbali aj doklady od motorky a vodičský preukaz. "Lustráciou sme zistili, že muž jazdil napriek zákazu súdu. Naposledy sa postavil pred sudcu v marci a ten mu vymeral zákaz činnosti až do roku 2024," doplnila polícia.

 Polícia obvinila piatykrát
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Vodiča obmedzila polícia na osobnej slobode a v tzv. superrýchlom konaní bude súd rozhodovať o jeho vine a treste za piate marenie výkonu úradného rozhodnutia. Policajti z Brodského naďalej preverujú informácie o majiteľovi motocykla a aj o falošnej značke.

Viac o téme: MotocyklistaPolícia Falošné značky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu