Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Vodič pomohol zranenému cyklistovi: Polícia po ňom pátra, môže pomôcť objasniť nehodu

Polícia hľadá vodiča, ktorý pomohol zranenému cyklistovi pri Sabinove Zobraziť galériu (2)
Polícia hľadá vodiča, ktorý pomohol zranenému cyklistovi pri Sabinove (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

SABINOV - Polícia vyzýva vodiča, ktorý 16. mája pomohol zranenému cyklistovi pri dopravnej nehode medzi obcami Jakubovany a miestnou časťou Sabinova Orkucany. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Z doposiaľ získaných informácií vieme, že vodič motorového vozidla značky Mercedes-Benz jazdil od miestnej časti Sabinova–Orkucany v smere na obec Jakubovany. Pri predchádzaní pred ním idúceho vozidla, pravdepodobne išlo o vozidlo značky Kia hnedej farby a dvoch cyklistov, svojou jazdou ohrozil cyklistov jazdiacich v protismere. Jeden z nich následkom toho spadol do priekopy. Vodič uvedeného vozidla na mieste nehody nezastavil a pokračoval ďalej v jazde v smere na obec Jakubovany. Na výzvu polície sa neskôr dostavil na obvodné oddelenie Policajného zboru v Sabinove. Pri uvedenej nehode došlo k zraneniu cyklistu," uviedla Ligdayová.

Polícia hľadá vodiča, ktorý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Z dôvodu objektívneho prešetrenia okolnosti tejto dopravnej nehody polícia žiada vodiča vozidla, pravdepodobne značky Kia, ktorý bol v danom čase predchádzaný vozidlom značky Mercedes–Benz a poskytol cyklistovi prvú pomoc, aby sa ohlásil. "Tento zodpovedný vodič by mohol poskytnúť informácie o dopravnej nehode. Urobiť tak môže na známom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Ligdayová.

Viac o téme: NehodaCyklistaHľadaniePolícia SabinovJakubovany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu