Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hazardér za volantom: Šofér (46) nákladiaku nafúkal na východe takmer tri promile

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook Polícia SR - Prešovský kraj)

HRABOVEC – Polícia v Bardejove obvinila 46-ročného muža z obce Hrabovec v okrese Bardejov z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Počas policajnej kontroly nafúkal takmer tri promile alkoholu. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Hrabovčan v piatok (22. 5.) večer viedol nákladné motorové vozidlo po miestnej komunikácii, pričom pri jednom z rodinných domov ho zastavila a skontrolovala policajná hliadka. Bol podrobený dychovej skúške na zistenie požitia alkoholických nápojov, pričom jej výsledok dosiahol hodnotu 2,81 promile," uviedla Ligdayová s tým, že vodiča zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia.

Polícia obvinila vodičov z Novohradu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky

Polícia v Lučenci obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 20-ročného Erika z Veľkého Krtíša a 29-ročného Bohuša z Poltára. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici na sociálnej sieti.

„Obidvoch policajti z Lučenca zastavili a kontrolovali v sobotu (23. 5.) ráno. O 3.23 h v meste Lučenec mladší z obvinených ‚nafúkal‘ 1,52 promile alkoholu a druhý o 6.26 h medzi obcami Hradište a Uhorské až 1,85 promile alkoholu,“ konkretizuje KR PZ. Dodáva, že obidvaja skončili v policajných celách a sudca rozhodne o ich treste.

Viac o téme: AlkoholNákladiakŠoférPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu