Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nehoda na východe odkryla smutné tajomstvo: FOTO Zbytočná smrť spolujazdca (†29)? Dôkazy v kabelke vodičky

Pri havarovanom aute v Čečejovciach boli nájdené neznáme látky Zobraziť galériu (2)
Pri havarovanom aute v Čečejovciach boli nájdené neznáme látky (Zdroj: Krajské riaditeľstvo PZ v Košiciach)

ČEČEJOVCE – Pri tragickej dopravnej nehode z 24. apríla v katastri obce Čečejovce (okres Košice-okolie. pozn. red.) prišiel o život 29-ročný spolujazdec z osobného vozidla. Podozrenie polície, že pri tejto nehode zohrali svoju úlohu aj drogy, sa potvrdilo.

Špecializované zdravotnícke pracovisko zistilo v krvi vodičky auta prítomnosť metamfetamínu (pervitín), amfetamínu a nikotínu. Informovala o tom v piatok košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

FOTO Pri havarovanom aute v Čečejovciach boli nájdené neznáme látky

Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania 30-ročná vodička auta značky Opel z okresu Košice-okolie začala na rovnom úseku cesty v smere z Mokraniec do obce Buzica predbiehať kamión, avšak vozidlo dostalo balans a ľavými kolesami zišlo z cesty.

Potom sa vrátilo naspäť na cestu, opäť zišlo z cesty do priekopy, prevrátilo sa cez strechu, pravou časťou narazilo do stromu a dopadlo na kolesá.

Pri havarovanom aute v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Krajské riaditeľstvo PZ v Košiciach)

"Policajti dokumentujúci tragickú dopravnú nehodu našli pri havarovanom aute kabelku, v ktorej bolo vrecúško s obsahom zelenej sušiny, dve drvičky tabaku, plastová tuba s nezisteným obsahom, drevená fajka aj plechové puzdro s obsahom farebných plastových trubičiek. Pre podozrenie, že drogy sa môžu nachádzať aj v organizme vodičky, jej bol na zistenie prítomnosti omamných látok odobratý biologický materiál," uviedla Ivanová. Analýza podozrenie potvrdila.

Pri havarovanom aute v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Krajské riaditeľstvo PZ v Košiciach)

V súčasnej dobe ešte prebieha znalecké dokazovanie. Po doručení všetkých výsledkov vyšetrovateľ podľa hovorkyne urobí všetky potrebné úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia.

Viac o téme: NehodaTragédiaDrogyČečejovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu