Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Polícia prosí o pomoc: Pátra po členovi z gangu takáčovcov na úteku

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia prosí o pomoc pri hľadaní údajného člena gangu takáčovcov Martina Mikulca. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„Policajti NAKA dnes vykonávajú policajnú akciu voči členom zločineckej skupiny takáčovci, ktorí sa dopúšťali násilnej trestnej činnosti,“ uvádza polícia.

19:19 Aktualizované o stanovisko advokátky Juraja Almášiho

„V prevzatom policajnom statuse bolo uvedené, že môj klient sa nachádza na úteku, čo sa však nezakladá na pravde. Akonáhle sa dozvedel o tom, že má byť zadržaný príslušníkmi NAKA, dobrovoľne sa v prítomnosti mňa, ako jeho advokátky, prihlásil na príslušný Policajný Zbor SR.“ Topky informovala advokátka Katarína Almášiová.

Juraj Almáši a Martin
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Prezídium Policajného zboru SR)

Vyšetrovateľ v súvislosti s gangom vzniesol obvinenie osmičke osôb, z toho dve počas akcie zadržali, dve sú vo väzbe za inú trestnú činnosť, dve vyšetrujú na slobobe a jeden je na úteku. V prípade akýchkoľvek informácii o Mikulcovi žiada polícia o kontaktovanie na čísle 158. Ako doplnil hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka, obvinili ich z vydierania a ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

Viac o téme: útekTakáčovciPátraniePolícia Juraj AlmášiMartin Mikulec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu