Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Vážna nehoda v Modre: Čelná zrážka, motocyklista (47) skončil v nemocnici

Vážna nehoda sa stala v nedeľu v Modre Zobraziť galériu (3)
Vážna nehoda sa stala v nedeľu v Modre (Zdroj: SITA/KR PZ Bratislava)

MODRA - V nedeľu 26. 4. sa v Modre ťažko zranil 47-ročný vodič motocykla, ktorý sa čelne zrazil s autom. Podľa doterajších informácií 26-ročný šofér z Dunajskej Stredy nedal prednosť vodičovi motocykla s pezinským evidenčným číslom pri odbočovaní vľavo.

Motocyklistu s ťažkými zraneniami previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková. Vodičovi auta, ktorý vyviazol bez zranení, policajti zadržali vodičský preukaz a zakázali ďalšiu jazdu. Dychová skúška na mieste nehody vylúčila u oboch účastníkov požitie alkoholických nápojov. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví.

Vážna nehoda sa stala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/KR PZ Bratislava)

Policajti apelujú na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby boli na cestách opatrní a navzájom sa akceptovali. "Ohľaduplnosť, predvídavosť, bezpečná vzdialenosť, sledovanie situácie a stopercentná sústredenosť musia byť na prvom mieste v bezpečnosti na cestách," pripomína Martiniaková. Ich dôležitosť si verejnosť obzvlášť pripomína v apríli - ako mesiaci bezpečnosti na cestách.

Vážna nehoda sa stala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/KR PZ Bratislava)

Viac o téme: NehodaMotocykelVodičPolícia Modra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu