Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS Zdravotníci, ktorí sú denne v nasadení, môžu vyhrať pobyty na Horehroní

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Milan Kapusta)

BREZNO – Cestovný ruch zažíva pre nový koronavírus v týchto týždňoch ťažké časy. Napriek tomu sa podnikatelia, ktorí museli zavrieť svoje prevádzky, respektíve fungujú len v obmedzenom režime, spojili a spolu s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu (OOCR) Región Horehronie sa chcú odvďačiť lekárom, zdravotným sestrám a celému zdravotníckemu personálu, ktorý je 24 hodín denne v nasadení.

"Na facebookovej stránke regiónu Horehronie sa počas apríla koná niekoľko výziev a súťaží, do ktorých sa môže zapojiť každý zdravotník, ktorý v tejto situácii ostal pre nás v práci. Súťažiaci môžu vyhrať ceny od regionálnych balíčkov cez rôzne zľavy až po oddychové pobyty na Horehroní," konštatovala Petra Ridzoňová Hlásniková, výkonná riaditeľka OOCR Región Horehronie.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

Ako poznamenala, popri každodenných pracovných aktivitách na podporu cestovného ruchu v regióne aj oni začali vyrábať ochranné rúška na tvár s dizajnom Horehronia. Prvé ručne vyrobené rúška s ich logom putovali predavačkám v potravinách do jednej z mestských častí Brezna.

Viac o téme: VýhraLekáriZdravotníciPobytKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu