Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Piťovec po vzore Mikuláša Černáka: Bossovia mafie volili OĽANO! Objavilo sa aj VIDEO

Bossovia mafia volili OĽaNO. Zobraziť galériu (4)
Bossovia mafia volili OĽaNO. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Strana OĽANO na čele s predsedom Igorom Matovičom je známa tým, že je vari najväčším bojovníkom proti korupcii a mafii. V tomto kontexte je priam paradoxné, že svojich voličov si získala aj medzi najmocnejšími mužmi podsvetia. Po bossovi Mikulášovi Černákovi, ktorý si odpykáva doživotie pre vraždy z deväťdesiatych rokov svoje sympatie k dnes už premiérovi Igorovi Matovičovi neskrýva ani mafiánsky boss piešťanskej vetvy piťovcov, kajúcnik Róbert Bíly.

VIDEO Piťovec po vzore Mikuláša Černáka: Bossovia mafie volili OĽANO! (Zdroj: Tip čitateľa)

Najskôr to bol mafiánsky boss Mikuláša Černák, ktorý v otvorenom rozhovore pre Topky.sk prehovoril nielen o tom či volil, ale aj o tom, komu dal svoj. Volili ste? „Áno,” reagoval v úvode rozhovoru muž, ktorý sa priznáva k tomu, že spolu s mužmi z gangu černákovcov zavraždili desiatky ľudí. Po otázke, na ktorú odpovedal jednoznačne, prišla priama otázka, po ktorej nasledovala ešte priamejšia odpoveď. 

ROZHOVOR Mafiánsky boss Mikuláš Černák: Koronavírus v base, o Matovičovi aj o premiérovej hnačke

Ste voličom tejto koalície? „Áno, volil som OĽANO na čele s dlhoročným bojovníkom proti korupcii a mafii Igorom Matovičom. Má v hnutí aj mnoho čestných a odborne zdatných ľudí, ktorí majú všetky predpoklady spoločnými silami s ďalšími koaličnými partnermi konečne tú zmenu na Slovensku nastoliť. Táto novovzniknutá vláda zmeny má silnú podporu aj v prezidentskom paláci, kde máme pani prezidentku so zmyslom pre slušnosť a spravodlivosť, tak dúfam, že tú dôveru pani prezidentky, ako aj dôveru občanov nesklamú,“ prezradil Mikuláš Černák dôvod, prečo si jeho sympatie získal práve Igor Matoviča.

Igorko náš, do boja!

Zaujímavosťou je, že Igor Matovič si v radoch mafie nevytvoril len nepriateľov, ale aj ďalšieho veľkého fanúšika. Tým je boss piešťanskej vetvy piťovcov, ktorého zadržali policajti spolu s ďalšími členmi jeho gangu v júli 2013. Hrozil mu výnimočný trest. Podľa verdiktu súdu riadil zločineckú skupinu, ktorá na jeho pokyn násilím a hrozbami vymáhala pohľadávky, podplácal policajta a nechal si tiež podpáliť firemné auto, aby mu bolo vyplatené poistné plnenie.

Róbert Bíly tieź volil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Bíly po zadržaní neváhal ani minútu a začal spolupracovať s políciou. Ako svedok a udavač vystupuje v niekoľkých desiatkach mafiánskych káuz. No a to sa bossovi piešťanského gangu vyplatilo. Namiesto výnimočného trestu schválil súd v roku 2015 dohodu o vine a treste. Za založenie zločineckej skupiny, vydieranie, lúpež, poškodzovanie cudzej veci, poisťovací podvod aj podplácanie dostal osem rokov väzenia v prvej nápravnovýchovnej skupine.

Róbert Bíly tieź volil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Po šiestich rokoch strávených za mrežami požiadal o podmienečné prepustenie a začiatkom júla 2019 vykráčal spoza mreží na slobodu. Dnes je teda mafiánsky boss Róbert Bíly definitívne na slobode. A tú si aj skutočne užíva. Vozí sa na luxusných autách a v komentároch či vo videu sa otvorene hlási aj k tomu, komu dal svoj hlas ctihodného občana. Nuž, zdá sa, že svet mafie a politiky je plný paradoxov. Video, ktoré nám poslal čitateľ, si Bíly zverejnil na sociálnej sieti. Mafiánsky boss v ňom počas hymny po vyhlásení Igora Matoviča za premiéra Slovenskej republiky stojí v pozore a salutuje. Potom príde vyhlásenie "Igorko náš, do boja!"

Viac o téme: BossMafiaPiťovciMikuláš ČernákOĽaNO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu