Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Bratislavskí policajti kontrolovali prevádzky: Nečakaný úlovok!

Polícia počas večernej kontroly zadržala muža, na ktorého bol vydaný zatykač.
Polícia počas večernej kontroly zadržala muža, na ktorého bol vydaný zatykač. (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Na Slovensku od piatka platia prísne bezpečnostné opatrenia. Jedným z nich je aj to, že nemôžu byť otvorené bary, diskotéky a iné zábavné podniky. Polícia v piatok večer kontrolovala dodržiavanie týchto pravidiel a pritom sa jej podaril nečakaný úlovok.

Piatky sú v hlavnom meste rušné a najmä mladí ľudia sa chodia odreagovať do barov a na diskotéky. Tentoraz bola však situácia iná. V uliciach bolo ticho. Na Slovensku totiž v dôsledku šírenia sa nového koronavírus platia prístne opatrenia. 

KORONAVÍRUS ONLINE Nakazená je aj lekárka z detskej nemocnice: Jej kolegyne sú v karanténe

"V priebehu včerajšieho večera prebehla v centre Bratislavy kontrola dodržiavania prijatých opatrení počas vyhláseného mimoriadneho stavu. Kontroly sa zúčastnili policajti poriadkovej ako aj kriminálnej polície, pričom kontrola sa uskutočnila v spolupráci s hliadkami Mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy," informovala polícia na sociálnej sieti.

Skontrolovaných bolo viacero prevádzok v centre Bratislavy, pričom okrem niekoľkých prípadov nedodržania prijatých opatrení bol v jednom z podnikov počas kontroly nájdený muž, na ktorého bol vydaný príkaz na zatknutie.

"Policajti v súlade so zákonom tohto muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Po poučení zo strany policajtov boli otvorené podniky následne zatvorené," dodali policajti. 

Viac o téme: OpatreniaPanikaPolicajné hliadkyBratislavaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu