Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VOĽBY 2020 Za ľudí zverejnilo nové predvolebné VIDEO: Kiska ako z Trhliny a vtípky o mimoňovi

Kiska v najnovšom videu putuje lesom a hľadá Zobraziť galériu (3)
Kiska v najnovšom videu putuje lesom a hľadá "správnu cestu" (Zdroj: Facebook/Andrej Kiska)

BRATISLAVA - O predsedovi strany Za ľudí a bývalej hlave štátu Andrejovi Kiskovi nebolo dlhšie počuť. Vo verejných televíznych diskusiách sa neobjavuje a skôr sa venuje kampani v regiónoch. Teraz však prekvapil predvolebným návratom v podobe kampaňového videa. V ňom členovia Za ľudí putujú temným lesom a hľadajú správny ... smer.

Kiska vo videu vystupuje v turistickom výstroji s batohom a s čelovkou na hlave. "Na Slovensku sme sa v kritických situáciách vždy vedeli správne rozhodnúť," hovorí Kiska vo videu predierajúc sa tmavou húštinou v tmavom lese až príde ku značke s dvoma smermi.

Andrej Kiska v najnovšom videu hľadá správnu cestu uprostred temného lesa

Križovatka s logom podobajúcim sa ĽSNS

Kým jedna ukazuje doľava, je červená a má na sebe prilepený dvojkríž hlinkovej gardy so zeleným pozadím, tá druhá má modrú farbu a ukazuje doprava. "Teraz sme opäť na križovatke," myslí si hlasom rozprávača Kiska vo videu. "Skorumpovaní politici s fašistami alebo dobro a spravodlivosť," predstavuje binárnu voľbu Kiska so zábleskami horiaceho lesa.

Následne príde Kiska k veľkému prevalenému stromu, ktorý chce odtlačiť, no nedarí sa mu to. Na pomoc odrazu prídu viacerí členovia strany, vrátane Veroniky Remišovej či Mareka Hattasa, ktorý je primátorom v Nitre. Tí sú tiež v turistickej výstroji. Kiska v závere vyzýva voličov, aby 29. februára prišli k volebným urnám. "Nech zvíťazí dobro, rozvaha a nádej," uzatvára Kiska.

Rozbehli sa aj vtipy

Tak ako každé predvolebné video s väčším zásahom verejnosti, ani toto sa nevyhlo zosmiešneniu zo strany satirických stránok na sociálnej sieti. Ponúkame ochutnávku niektorých z nich.

VOĽBY 2020 Za ľudí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

VOĽBY 2020 Za ľudí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

Viac o téme: VideoAndrej KiskaVoľby 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu