Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Blahová sa pustila do Sulíka, vyčíta mu Kočnera: Chce sa mi zvracať! Šéf SaS vracia úder lajnom

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/SaS, TASR/Oliver Ondráš)

BRATISLAVA - Atmosféra pred voľbami hustne. Politici si nedávajú servítku pred ústa ani na sociálnych sieťach. Natália Blahová, bývalá spolustraníčka Richarda Sulíka v SaS, si do šéfa strany rypla v súvislosti s jeho stretnutiami s obžalovaným Marianom Kočnerom. Jeho reakcia na seba nenechala dlho čakať.

Blahová sa na sociálnej sieti rozhodla vyjadriť po tom, ako sa zúčastnila premiéry filmu Sviňa. "Film Sviňa je sploštený odraz slovenskej reality, lebo tá je oveľa horšia. Politici už dávno nemajú kožu na ksichte. Bolo to vidieť aj na včerajšej premiére Svine," napísala v úvode.

Natália Blahová
Zobraziť galériu (4)
Natália Blahová  (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

"Po filme sa pred plátno bez hanby postavil Sulík s víťazoslávnym úsmevom, ktorý hovoril - dovolím vám podať si so mnou ruku. Lebo on tu má zásluhy na Kočnerovi," dodala s tým, že sa jej zo situácie chcelo zvracať. "Trinásťkrát na raňajkách nebol u mňa ani ten najlepší priateľ. Zatiaľ čo Sulík u Kočnera áno. V jeho dome. Ako druhý najvyšší ústavný činiteľ," nešetrila Blahová kritikou. 

"Čo myslíte, prečo sme boli vyštvaní z tejto strany? Lebo sme zistili, že to nebolo žiadne omylom ani náhodou. Lebo sme zistili, že sa obklopuje ďalšími Kočnerovými kamarátmi. Lebo ich tlačil do strany. Lebo sme sa snažili tomu zabrániť," pokračovala okrem iného politička a príspevok uzavrela slovami, že už nebude ticho. "Tak teraz už viete, prečo som hovorila, že SaS je nebezpečná strana," vyslovila.

Sulík: Blahovú chápem, je frustrovaná

Reakcia na seba nenechala dlho čakať. Sulík uviedol, že svoju bývalú kolegyňu chápe a napísal, že je frustrovaná. "V strane SaS mala svoje pevné miesto, patrila k tým ľuďom, na ktorých sme stavali a na ktorých som sa vždy mohol spoľahnúť. Boli sme skvelý tím," začal líder SaS.

VOĽBY 2020 Predvolebná kauza: Plačková zavarila Sulíkovi! Toto kráľovná instagramu nedomyslela

Potom ale dodal, že Blahová sa nechala opantať intrigami a uverila hlupákom. Odchod z jej rodnej strany vníma Sulík ako najväčšiu chybu politického života Blahovej. "Mám pochopenie pre frustrovaných ľudí. Musí to byť strašný pocit vyskočiť z dobre rozbehnutého vlaku rovno do kravského lajna," vyjadril sa k záveru Sulík.

Natália Blahová zo strany SaS odišla s viacerými poslancami po nezhodách s vedením, v ktorom je práve Richard Sulík. Po boku Ľubomíra Galka či Jozefa Rajtára sa do parlamentu snaží dostať ako členka Demokratickej strany. 

Viac o téme: OdkazyRichard SulíkNatália Blahová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu