Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

MIMORIADNE pátranie po trojnásobnej mame Zuzane: Prípad pripomína zmiznutie Nadeždy spred roka

Zuzana Kosnáčová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Kosnáčová (Zdroj: KR PZ Trnava)

ŠPAČINCE – Polícia vyhlásila mimoriadne pátranie po Zuzane Kosnáčovej zo Špačiniec, okres Trnava. Nezvestná 40-ročná žena je matkou troch detí, z domu odišla prvého januára. Kde sa v súčasnej dobe nachádza, je neznáme.

Polícia vydala mimoriadne pátranie po štyridsaťročnej Zuzane Kosnáčovej zo Špačiniec, okres Trnava. Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, žena odišla pešo z domu 1. januára krátko po 15. hodine. „Na konci obce ju ešte zachytili kamery, viac však nepodala svojim blízkym o sebe žiadnu správu a nevedno, kde sa nachádza,“ povedala Kredatusová.

Zuzana Kosnáčová je nezvestná od 1. januára 2020.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Kosnáčová je nezvestná od 1. januára 2020.  (Zdroj: KR PZ Trnava)

Popis hľadanej osoby

Nezvestná žena je vysoká 168 cm, má štíhlu postavu, dlhé čierne vlasy a hnedé oči. Naposledy mala oblečenú čiernu zimnú bundu nad kolená, čierne rifle a čierne tenisky s bielou podrážkou.

Zuzana Kosnáčová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Trnava)

Polícia žiada občanov o pomoc

V príapde, že máte o nezvestnej žene akékoľvek informácie, skontaktujte sa s políciou. „Ak ste Zuzanu Kosnáčovú niekde videli, zavolajte nám na linku 158 alebo nám napíšte do súkromnej správy. Za pomoc vopred ďakujeme,“ apelujú na verejnosť muži zákona.


Nadežda je nezvestná skoro rok: FOTO Jej manželovi a deťom sa cnie, dojímavé prianie k narodeninám


Vlani v januári zmizla aj trojnásobná mama Nadežda Ondejková

Nadežda Ondejková (40) bola naposledy videná 14. januára 2019 v Rusovciach, teda v mieste jej trvalého pobytu. Odvtedy o sebe nepodala nijakú informáciu. Nezvestná je takmer rok. Od jej zmiznutia prebehlo niekoľko pátracích akcií, no ani jedna nepriniesla úspech. Polícia ženu však hľadá naďalej. Dosiaľ nie je známe, čo sa pod Nadeždino náhle zmiznutie podpísalo. Jej manžel Ľuboš tvrdí, že na vine je popôrodná depresia. Nadežda je tiež matkou troch detí.

Nadežda Ondejková bola naposledy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Yesmina)

Viac o téme: PátranieNezvestnáZuzana Kosnáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu