Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prievidza upozorňuje na medveďa v lesoparku: Drsný odkaz od obyvateľov, môžu za to ľudia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRIEVIDZA - Mesto Prievidza a Mestská polícia upozorňujú obyvateľov, že v okolí Lesoparku sa pohybuje medveď. Mesto na to upozornilo v nedeľu popoludní prostredníctvom sociálnej siete.

Prievidza upozorňuje svojich obyvateľov, že v okolí lesoparku sa pohybuje medveď. "Kvôli vlastnej bezpečnosti zvýšte svoju pozornosť a pokiaľ je to možné, obmedzte prechádzky do lesa," informuje mesto na svojom facebooku.

"Nedovoľte svojim deťom, aby chodili do lesa bez dozoru dospelých," dodávajú s tým, že vecou sa zaoberá mestská polícia. 

Podľa diskutujúcich ľudí však za to môže aj ľudská chamtivosť či neporiadok v lesoparku. "Treba ešte viac hríbov zbierať v lese, brať im potravu, byť chamtiví, bezohľadní a sebeckí voči zvieratám. Chváľme sa plnými košmi hríbov na FB, to už je len úspech! A potom sa s otvorenými papuľami čudujeme, že zver stretávame v meste! Za všetkým sme my, nenažraní a arogantní ľudia!" napísal pod príspevok Pavel. 

"Keby sa niekto išiel pozrieť do lesoparku, zistil by, prečo tam ten medveď chodí. Dnes som tade išiel, všade bordel, rozbité fľaše, obaly od pizze, zvyšky z grilovania a opekania porozhadzované v tráve..." pridal sa Tomáš. 

Viac o téme: MedveďLesoparkPrievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu