Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia vyhlásila pátranie po Jolane (49) na FOTO: Nezvestná je od mája

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

POPRAD - Popradskí policajti vyhlásili pátranie po 49-ročnej Jolane Gáborovej z obce Batizovce v okrese Poprad. Nezvestná je od 19. mája, keď ráno odišla z miesta trvalého bydliska s tým, že pôjde autobusom do mesta Svit, kde chcela nakúpiť a zaplatiť účet za elektrinu. Do dnešného dňa sa však domov nevrátila a ani o sebe doposiaľ nepodala žiadnu správu.

Ako informoval Igor Pavlik z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, nezvestná je vysoká 160 cm, je plnoštíhlej postavy, má dlhé rovné vlasy gaštanovej farby a hnedé oči. Na predlaktí pravej ruky má vytetované srdce a taktiež tam má viditeľnú jazvu po porezaní sa. Naposledy mala oblečené čierno-biele kockované legíny, dlhé ružové tričko so vzorom kvietkov s krátkym rukávom, čierno-biely kockovaný tenký pulóver bez zapínania a na nohách mala obuté čierne baleríny.

Jolana Gáborová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek poznatky o žene oznámili na Okresné riaditeľstvo PZ v Poprade na telefónnom čísle 096189 3371, prípadne na linku 158. Informácie môže verejnosť poskytnúť aj prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.

Viac o téme: PátranieNezvestnáPolícia BatizovceJolana Gáborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu