Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Fico si vyšiel s neznámou brunetkou, skončili v hoteli

15:15 hod. 10. 10. 2007 Hotel Antares Bratislava
15:15 hod. 10. 10. 2007 Hotel Antares Bratislava (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Mal voľný deň a tak si ho užil. Vyťažený premiér Robert Fico (43) sa v stredu vybral na neskorý obed. Bodyguardi aj vodič dostali voľno, v blízkosti nebol žiaden politický partner... A predsa nebol sám! Spoločnosť mu robila tajomná sexi brunetka s odvážnym výstrihom.

Novému Času sa podarilo v stredu popoludní pristihnúť premiéra v spoločnosti tajomnej dámy v reštaurácii hotela Antares pod Bratislavským hradom. O 13.45 hod. si už spoločne objednávali to, na čom si pochutnajú. Zvíťazil vývar s vajcom a premiér nepohrdol ani bielym vínkom. Dvojica usadená v boxe malej reštaurácie sa šeptom rozprávala vyše hodinky. Na hlavné jedlo pri dôvernom rozhovore napokon úplne zabudla.



Žiadni bodyguardi
Do hotelíka vo vilovej štvrti sa dvojica priviezla na autách. Fico však poslal šoféra aj bodyguardov preč a voľné chvíle sa rozhodol stráviť v dôvernom rozhovore len s mladou dámou. V maličkej reštaurácii tak párik okrem obsluhy nik nerušil.

Darček
Z obeda však Fico neodišiel naprázdno. Aj keď k druhému chodu sa s tajomnou dámou neprepracoval, tá ho pred odchodom obdarila balíčkom. O pracovný obed tak zrejme nešlo. Darčeková zelená taška v jeho rukách o tom určite nesvedčila.

Hotel
Dvojica si na neskorý obed vybrala nenápadný útulný hotelík Antares pod Bratislavským hradom. K vývaru s vajcom zvolil premiér biele vínko, tajomná br unetka ostala len pri polievke. K druhému chodu sa nedopracovali.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu