Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bývalý šéf protikorupčnej jednotky Krajmer odchádza z ďalšej funkcie: Nový flek na ministerstve

Šef protikorupčnej jednotky NAKA Robert Krajmer na mieste brutálnej vraždy novinára a jeho snúbenice.
Šef protikorupčnej jednotky NAKA Robert Krajmer na mieste brutálnej vraždy novinára a jeho snúbenice. (Zdroj: Reprofoto/TV JOJ)

BRATISLAVA - Bývalý šéf Národnej protikorupčnej jednotky Robert Krajmer vo funkcii skončil po tom, čo zožal verejnú kritiku, keď sa objavil na mieste vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Na svojom novom poste však vydržal len štyri mesiace.

Krajmer nastúpil na pozíciu riaditeľa Oddelenia prevencie a komunikácie Policajného zboru SR. Podľa informácií sme.sk však aj z tejto pozície po štyroch mediacoch odchádza. Nastúpiť by mal na nespresnený post na Ministerstve vnútra SR, ktorému šéfuje pravá ruka bývalého ministra Roberta Kaliňáka, Denisa Saková.

Šéf protikorupčnej jednotky vo Veľkej Mači: Nemal tam čo robiť, odpočúvali zavraždeného novinára?

„Ako už prezident policajného zboru Milan Lučanský avizoval v úvodných rozhovoroch, príde na oddelení komunikácie a prevencie k personálnym zmenám. V tejto chvíli ich však nebudeme špecifikovať, pretože sú v štádiu riešenia," povedal pre portál Martin Wäldl, hovorca policajného prezídia.

O Robertovi Krajmerovi písal aj zavraždený investigatívny novinár Ján Kuciak. Krajmerova manželka je spájaná s podnikateľmi Zoroslavom Kollárom a Norbertom Bödörom.

Viac o téme: NAKAJán KuciakRobert Krajmer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu