Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mimoriadne tragický týždeň, piata obeť pri Trenčíne: Ďalšia čelná zrážka, hrozivé FOTO

Tragická dopravná nehoda v okrese Trenčín. Zobraziť galériu (4)
Tragická dopravná nehoda v okrese Trenčín. (Zdroj: polícia)

SVINNÁ – Život 64-ročného vodiča si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala v piatok ráno okolo šiestej hodiny na ceste I/9 medzi obcami Trenčianske Mitice a Svinná v Trenčianskom okrese.

Ako informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, 24-ročný vodič automobilu Fiat Ducato prešiel v pravotočivej zákrute do protismeru a čelne sa zrazil s automobilom Peugeot Boxer.

Mimoriadne tragický týždeň, piata
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

„Pri dopravnej nehode utrpel 64-ročný vodič Peugeota zranenia, ktorým na mieste podľahol, 24-ročný vodič Fiatu utrpel ťažké zranenia,“ doplnil Kudlička s tým, že príčiny nehody polícia vyšetruje. 

Tragický týždeň

K tragickej dopravnej nehode došlo aj v stredu krátko pred 18-tou hodinou. "65-ročný vodič BMW, idúci v smere od Hontianskych Trsťan na Hontianske Moravce, pravdepodobne predbiehal pracovný stroj. Manéver však nestihol dokončiť a zrazil sa v protismernej časti vozovky so Škodou Octávia," opísala hovorkyňa nitrianskych policajotv Renáta Čuháková s tým, že 43-ročný vodič škodovky, žiaľ, zrážku neprežil. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

Mimoriadne tragický týždeň, piata
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Ďalšia smrteľná nehoda sa stala v sobotu ráno, pár minút pred pol siedmou došlo v katastri obce Trakovice k neopísateľnej tragédii. Peter cestoval autom aj s ďalšími štyrmi spolucestujúcimi. Posádka auta zozadu narazila pri Hlohovci do kamióna. "57-ročný vodič na aute Peugeot 308 SW išiel v smere od Piešťan na Trnavu. Pri jazde plynule prešiel z ľavého jazdného pruhu do pravého, kde bez brzdenia prednou časťou auta narazil do zadnej časti kamiónu," opísala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová.

Mimoriadne tragický týždeň, piata
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Viac o téme: NehodaTrenčínSvinnáTrenčianske Mitice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu