Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Emil Ringoš z Krompách: Nechápem, čo mi závidia!

Jakubko a Emil Ringošovci strávili spolu cez prázdniny veľa času.
Jakubko a Emil Ringošovci strávili spolu cez prázdniny veľa času. (Zdroj: Nový Čas)

KROMPACHY - Opilca a sukničkára robia z Emila Ringoša (33) niektorí neprajníci z Krompách. Zdrvený muž priznáva, že občas si po práci sadne s kamarátmi na pivo, no všetko s mierou.

Nechápe, čo mu vlastne títo ľudia závidia. Pri výbuchu domu prišiel o dve najmilšie bytosti - manželku Moniku († 33) a dcérku Lenku († 5). Z finančnej zbierky si so synom Jakubkom (10) kúpili byt so zariadením a osobné auto.

„Alkohol, milenky - tak si lieči svoj žiaľ?!“ - stroho píše anonym. Ľudia z Krompách sú slovami neznámeho „dobroprajníka“ pohoršení. „Je to smutné. V takom malom meste by sa to neutajilo, no doteraz sme o ničom nepočuli,“ tvrdili oslovení ľudia a neveriacky krútili hlavami. Emila Ringoša s Jakubkom po tragédii pozná celé mestečko, na zvedavé pohľady ľudí si už zvykli. „Občas je to však nepríjemné. Faktom je, že za posledný mesiac som v meste ani nebol, tak si neviem predstaviť, kto a kde ma videl,“ hovorí E. Ringoš. Kým bol totiž Jakubko v tábore, Emil prespával u mamy v neďalekej obci a odtiaľ chodil do roboty.

„Boli sme 10 dní v Anglicku, kde máme kamarátov, ale aj v Poľsku a Maďarsku na kratšie výlety,“ vyratúva E. Ringoš. „Postihla nás strašná tragédia. Zastavujú sa pri nás známi i neznámi ľudia. A nie každá žena po mojom boku musí byť hneď moja milenka,“ odkazuje ohováračom Emil Ringoš, ktorý si zatiaľ doprial jediný „luxus“ - kúpil si VW Polo, na ktorom vozí Jakubka na odborné vyšetrenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu