Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Letisko M. R. Štefánika: Terminál zaplavila dažďová voda!

Počas búrky kvapkala voda zo strechy priamo pred informačný stánok pre turistov. Zobraziť galériu (3)
Počas búrky kvapkala voda zo strechy priamo pred informačný stánok pre turistov.

BRATISLAVA - Cestujúci neveriacky krútili hlavou. Počas nedávnej búrky, ktorá sa prehnala nad Bratislavou, zaliala letiskovú halu voda.

Strecha neodolala hustému dažďu a kvapky vody dopadali na podlahu. Zamestnanci museli použiť osvedčený spôsob - zberné vedrá. Smutný obraz najväčšieho slovenského letiska.

„Zo strechy dopadali kvapky priamo na dlážku preplneného terminálu. Pracovníci letiska museli na zem poukladať vedrá, inak by sa voda rozlievala po hale,“ spomína Roman Mesežnikov, ktorý bol toho dňa na letisku. Pamätá sa, že keď sa nejaké vedro naplnilo vodou, upratovačka s ním vyšla von a obsah vyliala na chodník. Paradoxné je, že voda dopadala priamo pred informačný stánok pre turistov. Aj takto sa mohli zahraniční návštevníci čo-to dozvedieť o Bratislave.

„Momentálne prebiehajú na budove veľké rekonštrukčné práce. Staviame nástupné mosty a tak sme museli odkryť časť strechy. V priebehu jesene bude stavebná činnosť ukončená,“ povedala hovorkyňa letiska Zora Kalousková. Naposledy Letisko M. R. Štefánika prekvapilo v júni. Vtedy pasažierov kontrolovali v stane.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu