Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

MIMORIADNA situácia, týmto úsekom sa vyhnite: Kolóny a poľadovica, Donovaly sú uzavreté

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TASR/Dušan Hein)

BRATISLAVA - Polícia na svojom Facebooku informovala o mimoriadnej situácii na Donovaloch. Tie sú pre nepriaznivé počasie kompletne uzavreté. Snehové prehánky a mrznúci dážď spôsobili zdržanie na niekoľkých miestach. Na Donovaloch sa zdržíte minimálne dve hodiny v oboch smeroch. Dopravu tam komplikuje poľadovica a husté sneženie.

Ste aj vy práve na cestách? Pošlite nám fotky alebo videá z aktuálnej situácie na tipy@topky.sk

Polícia na svojom Facebooku upozornila na nepriaznivú situáciu na cestách. Z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok sú Donovaly kompletne neprejazdné. Autá sa nevedia pohnúť do kopca. Vozovka bude uzatvorená približne do polnoci. V okolí Donovalov sa vytvárajú zápchy. Niektorí vodiči čakajú už 2 a pol hodiny! Na cestách sa vytvorila poľadovica. O situácii informovali vodiči na waze.com.

Donovaly sú uzavreté.
Zobraziť galériu (4)
Donovaly sú uzavreté.  (Zdroj: waze.com)

S kolónami a hustou premávkou rátajte aj na diaľnici D1 pri Blatnom v smere do Bratislavy. Zdržíte sa približne 40 minút. Mimoriadna situácie je aj pod Strečnom v smere do Žiliny, tam hrozí polhodinové zdržanie.

Situácie v okolí Strečna
Zobraziť galériu (4)
Situácie v okolí Strečna  (Zdroj: waze.com)

Na horskom priechode Čertovica v smere do Podbrezovej je na ceste súvislá vrstva snehu. Takisto sa zdržíte aspoň pol hodinu. O situácii informovalo Stella Centrum. Kvôli sneženiu a nepriaznivým podmienkam odporúčame sa týmto úsekom vyhnúť. O nepriaznivej situácii informujú vodiči z celého Slovenska.

Viac o téme: PočasieSneženieDonovaly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu