Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Otec útočníka z auta prehovoril: Skočil mu na kapotu a hrá sa na chudáka!

Zranený Richard (26): Mám bolesti a nechce sa mi o tom rozprávať. Zobraziť galériu (2)
Zranený Richard (26): Mám bolesti a nechce sa mi o tom rozprávať.

SKALICA - Otec muža, ktorý počas pouličnej potýčky v Skalici použil vozidlo ako zbraň, prehovoril! „Skočil môjmu synovi na auto a teraz sa hrá na chudáka,“ vyhlásil včera otec Adriana (31).

Jeho syn čelí obvineniu z ublíženia na zdraví a neposkytnutia pomoci. Zrazený Richard (26) sa bude v nemocnici liečiť zo zranení asi dva mesiace.

Incident medzi dvomi mladíkmi, ktorý zaznamenala kamera mestskej polície, vyvolal veľký rozruch a diskusiu čitateľov Nového Času.

Jedna z verzií začiatku potýčky, ktorá na videozázname chýba, prišla na internetovú stránku bleskovky. sk: „Traja mladí Skaličania sa vybrali von. V noci síce niečo popili, ale nadránom to bola už len minerálka. Spolu s jednou slečnou sa vybrali domov, keď pri nich zašmykovalo auto, v ktorom sedeli dvaja Holíčania. Najprv sa so Skaličanmi hádali. Potom vyskočili z auta s teleskopickými obuškami v rukách a zaútočili na Skaličanov. Tí sa, samozrejme, bránili. Jeden Holíčan utiekol, druhý (Adrian) padol na zem.“

Na policajnom videozázname vidno, ako Adrian nastupuje do auta a chce odísť. V odchode sa mu snaží zabrániť Richard. Skočí mu na kapotu auta a vzápätí padá pod kolesá. Adrian ho chladnokrvne zrazí a odchádza. Predchádzajúce udalosti na videozázname mestskej polície v Skalici nie sú. Prečo?

„Máme desať kamier, nedá sa predpokladať, kedy dôjde k udalosti, ktorá bude vyžadovať zásah polície. Keď obsluha spozorovala spomínanú podozrivú situáciu, nazumovala kameru a urobila ňou aj pohyb,“ vysvetlil náčelník skalickej mestskej polícia Anton Sloboda. Jeho muži boli na mieste do troch minút. Celý záznam mestská polícia odovzdala vyšetrovateľovi prípadu.

Zrazený autom v Skalici
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu