Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Keď prúser, tak poriadny! VIDEO zachytilo Kaliňáka v rozhovore o zneužití vrtuľníka

Zuzana a Robert Kaliňákovci Zobraziť galériu (3)
Zuzana a Robert Kaliňákovci (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Známy papučiar? Minister vnútra sa objavil na svadbe svojho šéfa hasičov aj spolu s manželkou Zuzanou. Otvorene sa priznal, že je doma pod papučou. Prišlo aj na reč o kontroverznom prelete vrtuľníka.

Pred pár dňami mala svadbu dlhoročná markízáčka Danica Kleinová, dnes už Nejedlá, so šéfom slovenských hasičov Alexandrom Nejedlým. Prišiel aj Nejedlého šéf, minister vnútra Robert Kaliňák. Spoločnosť mu robila manželka Zuzana. Pri gratulácii Nejedlému zavtipkovali. Kleinová dokonca Kaliňákovi vyhodila na oči, že za svadbu môže on.

Danica Kleinová a Alexander Nejedlý
Zobraziť galériu (3)
Danica Kleinová a Alexander Nejedlý  (Zdroj: Jakub Čajko)

Zaujímavá chvíľa prišla po tom, čo sa Kaliňák priznal, že je doma pod papučou. "Ja som známy papučiar," povedal Kaliňák. Jeho žena to potvrdila. "Fakt, absolútne. Ale dobrovoľne, že?" "Áno, samozrejme, miláčik," odvetil s úsmevom minister Smeru do kamery TV Markíza v relácii Smotánka.

Keď prúser, tak poriadny!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

To však nebolo všetko. V Smotánke sa Nejedlý bavil s Kaliňákom aj o vrtuľníku, ktorý zhadzoval na svadobčanov cukríky. "A kurník, toto čo? Hovoríš, že keď prúser, tak poriadny?," pýtal sa šéf hasočiv ministra. "Samozrejme," povedala dvojka Smeru.

Keď prúser, tak poriadny!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Na náklady na vrtuľník letky Ministerstva vnútra (MV) SR, ktorý lietal na svadbe prezidenta Hasičského a záchranného zboru Alexandra Nejedlého, sa bude skladať aj šéf rezortu Robert Kaliňák (Smer-SD). Zamestnanci si takto chceli podľa neho uctiť pre Nejedlého významný deň.

"Pán prezident je aj autorom a otcom nášho leteckého modulu hasenia. Časť zo svojho voľného času, ktorý obetoval na to, aby svojím prispením chránil majetok a životy občanov, si z tohto pohľadu chceli oceniť," skonštatoval po rokovaní vlády Kaliňák s tým, že bezpochyby prispeje aj on.

Kaliňák deklaroval, že náklady na vrtuľník by zamestnanci rezortu zaplatili, aj keby o ňom nepísali média. To bola podľa neho jediná podmienka. Pripomenul, že na svadbe boli viacerí novinári, bolo by preto naivné očakávať, že by si to nevšimli.

Viac o téme: Robert KaliňákAlexander Nejedlý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu